Artikel in Boerenvee over Gert-Jan Stoeten en zijn Roza’s

In De Blaarkopper sept.2019 staat vermeld dat er een leuk artikel in het blad Boerenvee juli 2019 gestaan heeft over Gert-Jan Stoeten en zijn Roza’s.
Wij hebben toestemming gekregen om het artikel te publiceren zodat geïnteresseerden het kunnen lezen, en kennis kunnen maken met het blad Boerenvee. Een heel leuk blad voor hobbydierhouders en andere geïnteresseerden.

Lees: Boerenvee 4 – 2019 pag 24-25

Boerenvee is hét tijdschrift voor liefhebbers van boerderij- en andere hobbydieren! De redacteuren dragen zeldzame huisdierrassen een warm hart toe, vandaar dat in het tijdschrift regelmatig aandacht wordt besteed aan zeldzame huisdierrassen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, waaronder de Blaarkop. Kijk voor meer informatie of een (proef)abonnement, kijk op www.boerenvee.nl

Het is de bedoeling dat begin 2020 de prima ontwikkelde, fraaie rastypische, tweejarige zwartblaar zoon van Roza 7, Zuiderpolder Leonard (Leo4 x Zeillust Henk 4 x Henmeer Julius x Hemko), naar KI De Toekomst gaat om op particulier initiatief sperma in te vriezen en regulier via KI beschikbaar te stellen.