Twee nieuwe stieren bij CRV

Per 11 augustus staan er twee nieuwe blaarkopstieren op de site bij CRV. Een zeer welkome aanvulling omdat zowel roodblaren Joop van Bovendijk als Fedor, en de zwartblaar Nw Bromo Zorro van de lijst zijn bij CRV (Zorro is nog wel – beperkt – te bestellen via BioKI en/of KI De Toekomst). Ook de zwartblaar Hendrik gaat binnenkort bij CRV van de kaart.
In totaal zijn er inmiddels vier nieuwe stieren dit jaar bij CRV (na enige tegenslag met de niet gelukte inzet van een paar roodblaarstieren in 2022). (Er zijn ook weer twee jonge roodblaarstieren in opstart bij CRV).

De nieuwe stieren zijn:
roodblaar PALFENIER van Oosterom (Rooie Rinus  x  Bertus 13); met heel mooie gehalten-afstamming
en
zwartblaar WIDAR (De Cock  x  Abels Heino 31); best ontwikkelde stier met ‘A2A2’ en Kappa Case├»ne AB en heel mooie afstamming.
Zie: Widar       en: PALFENIER van Oosterom