Lotte en Pieter met hun blaarkoppen in TV-programma Binnenste Buiten

Lotte Rensema en Pieter Heida hebben in het Oost-Groningse lintdorp Kiel-Windeweer hun biologische blaarkop zoogkoeienhouderij ‘De Scharrelderij’ met beweiding van natuurlanden. Er werden in de zomer prachtige opnames gemaakt voor het TV-programma Binnenste Buiten (KRO/NCRV).
Op 12 oktober jl. was de uitzending waarin de blaarkoppen prachtig in beeld kwamen in het zo mooie natuurgebied ‘Hunzedal’ op de grens van Groningen en Drenthe, met daarbij ook nog eens heel mooie wolkenluchten werd het plaatje compleet. Uiteindelijk maakt chef-kok Ramon een heerlijk hapje met gebruik van vlees van de blaarkoppen.
Zie de samenvatting van het programma waarin Lotte en Pieter en hun blaarkoppen te zien zijn:

https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/lekker-eten/video/de-groninger-blaarkop